LFI Premium: 3 måneder med tett, tilrettelagt oppfølging

+ treningsplan og fri tilgang til treningssenteret

Velkommen til LFI Helse & Trening i Lillestrøm. 

Vi forsetter suksessen LFI Premium og ønsker å invitere deg til å bli med på et opplegg som virkelig hjelper deg med å få resultater på trening. LFI Premium varer i 3 måneder og inneholder:

  • 1 Introduksjonstime 
  • Treningsplan basert på ditt treningsmål
  • 5 Oppfølgingstimer med din personlige trener
  • Fri tilgang til treningssentre

Veiledende pris på pakken er 3870 kr.

Hva er LFI Premium?

LFI Premium kombinerer det beste fra fysioterapi, personlig trening og egentrening, og skaper de beste mulige omgivelsene for deg. Ved å gi deg den riktige veiledningen, og en detaljert plan for din trening, kan du føle deg trygg og sikker på at tiden du er på trening vil gi deg resultatene du ønsker.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, ønsker å gå opp eller ned i vekt, bli sterkere eller få mer utholdenhet, så blir ditt LFI Premium spesialdesignet for å hjelpe deg å nå dine mål.

Våre trenere har ulik kompetanse, men vi dekker alle områder. Uansett målsetning så får du én dedikert trener som passer deg og dine behov, og hjelper deg akkurat dit du ønsker.

Begrenset kapasitet!

Det er en begrensning på hvor mange kunder vi kan gi tilgang til LFI Premium og fortsatt opprettholde kvaliteten og sikkerhet hele veien. Derfor følger “førstemann til mølla”-prinsippet, og kan ikke garantere at alle for plass direkte.

Legg igjen kontaktinformasjon under for å bli oppringt av oss, så skal vi finne et tidspunkt for innledende konsultasjon til deg!

LFI Premium gjelder kun tilgjengelige trenere.

Fyll inn infoen under, så ringer vi deg!