Du kan oppnå fantastiske resultater med en personlig trener. Det er det som motiverer toppidrettsutøvere og mosjonister til å nå sitt fulle potensial. Din personlige trener vil støtte og veilede deg gjennom hele treningsøkten, hjelpe deg med å utføre øvelsene med riktig teknikk og holdning. Hvis du vil oppnå treningsmålene dine, kontakt personlig trener Monica eller en av fysioterapeutene på LFI Helse + Trening.

PT 3 økter

2850 kr

PT 5 økter

4500 kr

PT 10 økter

8500 kr

PT 15 økter

12750 kr

PT 30 økter

25500 kr

PT 50 økter

29160 kr

Få hjelp til å yte ditt beste

En personlig trener kan hjelpe deg med å sette sammen et treningsprogram som passer din kropp og dine utfordringer.

7 grunner til å trene med personlig trener

En personlig trener kan være svært motiverende, bidra til å raskere oppnå resultater av treningen og gi en rekke fordeler:

Individuelt tilpasset trening

En personlig trener skreddersyr et treningsprogram for ditt ferdighetsnivå, behov og mål. På den måten oppnår du resultater på en effektiv måte.

Motivasjon og veiledning

En personlig trener veileder, støtter og bidrar til å holde motivasjonen oppe. Det kan være avgjørende for å holde treningsrutinen. Når du føler deg sliten eller demotivert, vil du få hjelp med fokus og oppmuntring. I tillegg kan du få den ekstra pushen for å nå målene dine.

Riktig teknikk og forebygging av skader

En personlig trener vil lære deg mye om teknikk og sørge for at du gjør øvelser på en trygg og effektiv måte. Det er viktig for å forhindre skader og at du får mest mulig ut av øktene dine.

Økt ansvar og disiplin

Når du har en «avtale» med personlig trener øker det følelsen av ansvar. Du har noen å rapportere til, som gjør det vanskeligere å hoppe over treningsøktene og lettere å opprettholde en jevn treningsrutine.

Mer variasjon

Variert trening er viktig. Mange synes det kan være vanskelig å finne riktig variasjon på egenhånd. En personlig trener vil sørge for at programmet ditt er variert, effektivt og inneholder øvelser du liker. 

Resultatorientert tilnærming

Personlige trenere er fokusert på å hjelpe deg med å oppnå konkrete resultater basert på dine mål. De vil jobbe sammen med deg for å utvikle en plan som tar hensyn til dine ønsker og behov.

Tilpasning til ulike nivåer

Uavhengig om du er toppidrettsutøver eller mosjonist, kan en personlig trener tilpasse treningen din. De har kunnskap og erfaring til å justere treningsprogrammet basert på ditt ferdighetsnivå.