Om oss

Om LFI Helse + Trening

LFI Helse + Trening er et ledende institutt på Romerike. Vi er 13 terapeuter som holder til i moderne lokaler i Lillestrøm sentrum.

Vår høye kompetanse innenfor de ulike fagområder sikrer våre pasienter riktig diagnose og effektiv behandling. Vårt mål er til enhver tid å holde oss faglig oppdatert slik at du får riktig behandling som gir vedvarende effekt. Hos oss settes pasienten i fokus.

LFI Helse + Trening er et tverrfaglig kompetansesenter på muskel og skjelett som etterstreber liten ventetid, høy faglig kvalitet, gode opplevelser og godt miljø. Vi har topp moderne treningslokaler som vi benytter aktivt i vår behandling. Treningssenteret er åpent for alle over 25 år.

LFI Helse + Trening

LFI Helse & Trening er et tverrfaglig kompetansesenter på muskel-skjelett, med spesialistområder innen manuellterapi, osteopati, idrettsfysioterapi,psykomotorisk fysioterapi og trening. Vi har bred erfaring innen diagnostikk og behandling.

Dette sier folk om oss

Jeg er strålende fornøyd med oppfølging og veiledning under behandlingen. De ansatte oppfattes om faglig dyktige og motiverende. Det er et stort pluss at man kan fortsette treningen etter endt behandling

Ann Cathrin

Kompetanse,sevice,fleksibilitet og mi helse i fokus.
Hyggelige og dyktige fagfolk som gir treningsglede og motivasjon i trygge omgivelser

Innbydande lokaler,moderne utstyr, og god atmosfære

Anbefalast både som treningssenter og om du treng behandling for ein skavank eller to

Henrik A.

Får alltid time raskt. God og riktig behandling som gir resultater. Dyktige folk på alle områder, noen har jeg brukt i 25 år i forhold til forskjellige plager gjennom idrett. Anbefales på det sterkeste.

Espen W. H.

Beliggenhet

Vi har en sentral beliggenhet midt i Lillestrøm sentrum. Kort vei til offentlig kommunikasjon og parkering. Du ser oss fra Storgata, inngang fra Gjerdrumsgata .

Parkering

Vi anbefaler våre pasienter som benytter seg av bil om å parkere på Torget utenfor Meny eller utenfor Lillestrøm vgs. Det koster 6 kr per time og stå her. Derfra kan man gå bort til Gjerdrumsgata 22, hvor inngangen er i retning mot Kjeller. Det er og noe gateparkering i Gjerdrumsgata rett utenfor klinikken.