Velkommen til en ny start!

Ta det første skrittet mot et sunnere og mer balansert liv med våre skreddersydde helse- og treningsplaner. Hos oss blir du mer enn bare et medlem; Du blir en del av en inspirerende reise mot total helse og fysisk form.

Din Partner på Veien til en Bedre Helse​

På veien mot optimal helse og fysisk form, står våre medarbeidere av fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater, kognitive terapeuter, personlige trenere og kostholdsveiledere klare med en helhetlig tilnærming til din helse. Vi utvikler personlige planer som reflekterer dine unike behov og mål, alt i et støttende fellesskap.

Fra Visjon til Virkelighet​

Gjør din visjon om en sunnere livsstil til virkelighet med vårt brede spekter av tjenester. Fra skreddersydde treningsprogrammer og personlig ernæringsveiledning til energigivende gruppetimer, er hver tjeneste skreddersydd for å støtte din unike treningsreise.

Vi er familievennlige

Inspirert av Ekte Resultater​

Bli inspirert av suksesshistoriene fra våre medlemmer, som har transformert sine liv gjennom vårt engasjement og ekspertise. Deres erfaringer understreker vår evne til å hjelpe hvert medlem med å nå sine mål.

Bli En Del av Vårt Fellesskap​

Er du klar for å transformere din helse? Bli med i vårt engasjerende fellesskap ved LFI Helse + Trening. Begynn din reise mot et vitalt liv i et miljø som inspirerer og støtter deg på hvert steg.

To kvinner smiler bredt foran et speil etter en vellykket treningsøkt, og reflekterer over sine prestasjoner og fremgang.

Din fremtid starter nå!

Besøk oss for en gratis omvisning og oppdag hvordan LFI Helse + Trening kan være nøkkelen til et bedre liv. Registrer deg online eller kontakt oss for å delta i din første klasse og oppleve vår energi og ekspertise.

Dette er hva folk sier om oss

Vi har hatt tett oppfølging og opptrening av sønn med tretthetsbrudd i 6 måneder med Thomas. Fantastisk oppfølging, svært høyt service- og kunnskapsnivå. Flott treningssal og veldig hyggelige ansatte

Kari

Kjempeflott treningssenter med veldig hyggelige ansatte, rent og pent, alle maskiner blir nøye fulgt opp og er alltid i god stand. Omtrent aldri kø på apparater, god plass selv i rushen.

Stian

Fra du kommer inn døren ser du at dette er stedet for god behandling og god trening. Kunnskapsrike behandlere, hyggelige ansatte, pent, ryddig og rent i lokalene. Man føler seg sett og godt ivaretatt hele veien. Meget fornøyd med LFI og anbefaler det til alle enten du trenger behandling og god veiledning eller ønsker å trene i fine omgivelser og trygge rammer.

Nina

LFI er et solid fysikalsk institutt med mange dyktige og veldig trivelige fysioterapeuter. Har fått veldig god treningsoppfølging både på rehabilitering, utvikling og skadeforebygging. Et flott treningslokale med det du trenger for å kunne få en god treningsøkt.​

Sondre

Previous
Next