LFI PREMIUM GIVEAWAY

Dette er nesten for godt til å være sant. Vi gir bort tre rykende ferske Premium abonnement til 3 heldige vinnere. Tett personlig oppfølging i treningssalen i 3 måneder av fysioterapeut, fordi vi tror du når målene dine raskere. Gavepakken har en verdi på 3870kr. 

Les mer om reglene våre litt lenger ned.

Konkurransens regler

For å delta må du være 25 år eller eldre. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut påmeldingsskjemaet nederst på siden for å være med i trekningen. Vi trekker vinnerne mandag 27. april klokken 12:00. Vi kontakter vinnerne på e-post. Premien må godtas innen mandag 4. mai klokken 23:59, og første time må være innen 31. mai.

Hva er LFI PREMIUM?

Vi ønsker å gi deg en mer eksklusiv følelse ved å kunne tilby deg tettere oppfølging. Vi har troen på at gjennom en vitenskapelig tilnærming så får vi en dypere forståelse for deg og dine utfordringer. Dette gir oss god innsikt for å kunne lage et effektivt treningsprogram slik at du når målene dine på en trygg måte.

Fysioterapeutene ved LFI Helse & Trening ønsker å dele vår bransjekunnskap med deg slik at du bedre forstår hvorfor og hvordan. Det å være “tett på kunden” gir oss en enestående mulighet til å finne de beste løsningene på de utfordringene som dukker opp. 

Medlemskapet gir tilgang på våre fasiliteter ved LFI Helse & Trening (Lillestrøm).

Hvem passer LFI PREMIUM for?

Abonnementet passer for deg som har helsemessige utfordringer eller trener til den store styrkeprøven. Har du noen ganger gått rundt å kjent på noen plager som du trodde skulle gå over, men som fortsatt sitter der? Ja, da er dette abonnementet for deg. Hvis du ønsker en tettere oppfølging i trygge omgivelser og har troen på at vi sammen kan skape gode resultater, da er det dette du søker etter.

På LFI Helse & Trening så ønsker vi å kombinere det beste fra to verdener, trening og fysioterapi. Vi har stor tro på at den terapeutiske kunnskapen vi som fysioterapeuter besitter kommer godt med i treningssalen og i møte med kundene. Du vil merke forskjellen.

Hvordan fungerer LFI PREMIUM?

Du bestiller Premium medlemskapet vårt her. Du vil innen kort tid motta en velkomstmail fra din fysioterapeut med nyttig informasjon om forløpet fremover, dere avtaler videre oppfølging.  

Introduksjonstimen (60 min). Det viktigste er at vi får avklart de utfordringene du ønsker belyst og at fysioterapeuten deler innsikt på potensielle bakenforliggende mekanismer. Dette skaper en felles plattform å jobbe ut ifra, hvor vi kommer frem til realistiske målsettinger å jobbe mot. Vi etterstreber å benytte oss av vitenskapelige måleverktøy (på bla smerte eller funksjon) for å få gode data på deg, slik at vi lettere kan fange opp de reelle endringene som vi ønsker å skape.  

Vi ønsker å vise deg effektive øvelser og gi deg kunnskap om hvorfor du skal gjøre akkurat disse. Treningsprogrammet kommer på mail samme dag og er ment som “huskelapp” når du skal øve på egenhånd hjemme eller i lokalene våre. Det må påregnes en del egentrening mellom konsultasjonene. Vi legger opp til 2 oppfølginger av din fysioterapeut pr måned, men vi oppfordrer til kontakt med fysioterapeuten ved eventuelle spørsmål.

Innholdet i de påfølgende konsultasjonene avtales mellom kunde og fysioterapeut.

Hvorfor varer LFI PREMIUM 3 måneder?

De fleste kundene som kommer til oss er utålmodige. Vår viktigste oppgave som fysioterapeuter blir da å gi dere en realistisk innføring i hva vi prøver å få til og beskrive de endringene som må finne sted i kroppen. Tidsaspektet kan være vanskelig å forutse og noen utfordringer kan være mere komplekse enn andre. Men la oss være ærlige med en gang, det å skape gode resultater tar tid.

Vår erfaring tilsier at 3 måneder bør være tilstrekkelig med tid for å skape gode og varige resultater.

Etter endt periode kan man selv velge om man ønsker å gå på en ny periode eller bli treningsmedlem hos LFI Helse & Trening.

Meld deg på konkurransen her!

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc