Veiledet Styrke- og Kondisjonstrening for alle

Gruppetrening med personlig trener og fysioterapeut Stine Ernst Grønås

Velkommen til LFI Helse & Trening i Lillestrøm. 

Er du på utkikk etter et treningstilbud hvor du kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger?

Våre gruppetimeprogrammer:

  • Går over 8 eller 10 uker på en fast dag og tid hver uke
  • Hver time har en forhåndslaget treningsplan
  • Består små grupper på inntil 10 personer
  • Fokus på motivasjon, mestring og moro

Selv om ikke alle er på samme nivå, blir timene skreddersydd for å sørge for at alle skal få testet seg på sitt nivå og i sitt tempo. For å opprettholde smittevern minner vi om at det er begrenset antall plasser i gruppen.

Så hvis du ser etter en treningsform hvor du kan være sikker på at du blir utfordret og har det gøy samtidig, trenger du bare å sende oss en henvendelse med kontaktskjemaet nedenfor så kontakter Stine deg for å planlegge resten!

Trygghet på trening

Vi legger en ekstra innsats i vasking og renhold. Smittevern er ekstra viktig i disse dager og vi har derfor forberedt desinfiserende vaskeutstyr som du kan bruke mens du trener for å være sikker på at alt utstyr og alle overflater du er i kontakt med er rene.

Mer informasjon finner du i treningslokalet og på bloggen vår.

Passer dette for meg?

Vi vet at veldig mange har utfordringer med å vite hva de skal gjøre på trening. Derfor fokuserer vi på å hjelpe deg i gang, slik at du kan føle deg trygg på at du gjør de riktige tingene på riktig måte.

Gruppene består av kvinner og menn i alle aldre. Fokuset er ikke på hvem du er, men på hvordan du gjøre trening om til noe som er gøy og ønsker å gjøre mer av. Resultatet blir at de fleste som har vært med på gruppetreningen velger å være med flere ganger.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, ønsker å gå opp eller ned i vekt, bli sterkere eller få mer utholdenhet, så er LFI Helse & Trening et trygt sted å trene og jobbe mot dine helse- og kroppsmål.

Hvis du kunne tenkt deg å prøve gruppetrening på LFI trenger du bare å sende oss en henvendelse med skjemaet nedenfor. Deretter vil Stine kontakte deg for å melde deg på til riktig gruppe.

Fyll inn infoen under, så ringer vi deg!