Andrea Rica Taboada

Osteopat D.O. MNOF – Fysioterapeut

Andrea Rica Taboada

Andrea er en dyktig og erfaren osteopat og fysioterapeut som spesialiserer seg på rehabilitering av idrettsskader, samt forebygging og behandling av muskel- og skjelettskader.

Utdanning

Bachelor i fysioterapi fra Universidad Internacional de Cataluña i Barcelona. Utdannet osteopat DO fra Escuela de Osteopatia de Barcelona i samarbeid med European School of Osteopathy i Maidstone i England. Hun har også tatt kurs i personlig trening og pilates for fysioterapeuter. 

Tidligere erfaring

Andrea er tidligere toppidrettsutøver og landslagsutøver i Taekwondo. Med denne erfaringen hjelper hun sine pasienter med å tilpasse seg tilbake til idretten etter skader, samt forebygge og behandle muskel- og skjelettskader, inkludert ortopediske, reumatologiske, refererte smerter og triggerpunkter.

Andrea har tidligere jobbet som fysioterapeut ved det olympiske senteret C.A.R, der hun jobbet med utøvere fra ulike idretter, og har også vært engasjert som fysioterapeut på det spanske landslaget i Taekwondo. Hun har også jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut ved ulike klinikker i Barcelona. 

Velg Andrea som din fysioterapeut og osteopat hos LFI, og du vil ha tilgang til en dedikert fagperson som er opptatt av å hjelpe deg med å oppnå dine mål og optimalisere din helse og velvære.

Telefon
93 065 628