LFI Basis: Et litt mer enn et vanlig treningsabonnement

Fri tilgang til våre moderne treningslokale

Velkommen til LFI Helse & Trening i Lillestrøm. 

Er du på utkikk etter et treningstilbud hvor du kan være trygg og få den hjelpen du trenger? Vi har 25 års aldersgrense og alle våre ansatte har utdanning innen helse og kropp. Vi har fullt fokus på at du som medlem skal få den hjelpen du trenger for å nå dine mål!

Meld deg på en prøvetime nå, så hjelper vi deg i gang og sørger for at du vet akkurat hva du trenger for å begynne se resultatene etter kort tid.

Trygghet på trening

Vi legger en ekstra innsats i vasking og renhold. Smittevern er ekstra viktig i disse dager og vi har derfor forberedt desinfiserende vaskeutstyr, som du kan bruke mens du trener, for å være sikker på at alt utstyr og alle overflater du er i kontakt med er rene.

Mer informasjon om smittevern og renhold finner du i treningslokalet og på bloggen vår.

Hva er LFI Basis?

LFI Basis er navnet på vårt grunnleggende treningsabonnement. Men det er også litt mer enn bare et treningsabonnement. 

Vi vet at det kan være vanskelig vite hva du burde gjøre på trening. Derfor fokuserer vi på å hjelpe deg i gang, slik at du kan føle deg tryggere på at du gjør de riktige tingene på riktig måte.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, ønsker å gå opp eller ned i vekt, bli sterkere eller få mer utholdenhet, så er LFI Helse & Trening et trygt sted å trene og jobbe mot dine helse- og treningsmål.

Fyll inn infoen under, så ringer vi deg!