Thomas Sewell

Osteopat D.O. MNOF – Fysioterapeut

Thomas Sewell

Thomas Sewell er en erfaren fysioterapeut og osteopat med lidenskap for å hjelpe pasienter med muskel- og skjelettplager. Han tror på verdier som omsorg, inspirasjon og kompetanse, og vier karrieren sin til å gi den beste behandlingen til sine pasienter.

Interessefelt
Thomas har omfattende kunnskap om ulike typer muskel- og skjelettplager og har spesialisert seg på kronisk sammensatt smerteproblematikk. Han har også spesialisert seg innen kognitiv terapi, stress- og smertefysiologi, funksjonell styrketrening, kunnskapsoverføring og selvhjelp.

Utdanning
Thomas har sin fysioterapiutdannelse fra HAN University of Applied Sciences i Nederland og en grad som osteopat fra Nordisk Akademi for Osteopati. Han har også klinisk eksamen fra European School of Osteopathy (E.S.O) i Maidstone Kent, England.

Pasienten i sentrum
Thomas bryr seg om pasientenes trivsel, velvære og tror på verdien av omsorg og inspirasjon i behandlingen av muskel- og skjelettplager. Han er engasjert i å hjelpe pasienter med kunnskapsoverføring og selvhjelp, slik at de kan takle plager på en god måte. Ved å kombinere sin kunnskap og empati gir Thomas Sewell en personlig tilnærming til behandling av muskel- og skjelettplager.

Telefon
Kontakt oss i dag for å bestille en avtale med Thomas Sewell og ta det første skrittet mot en smertefri fremtid.

99 100 111