Kjære LFI medlem

Regjeringen nedjusterer Lillestrøm kommune til tiltaksnivå 5c fra og med 22. mai, og i dag vil kommunen vedta at tiltaksnivå 5c skal gjelde for treningssentre.

Det betyr at LFI Trening åpner i morgen!  

Som tidligere informert ble trekk i april – for trening i mai – sendt ut ved en feil. Trekk i mai – for trening i juni – er stoppet. Selv om vi nå åpner i mai vil ingen betale for trening i mai, og trekket den 30. april vil gjelde for trening i juni. Neste trekk for alle som har betalt 30. april blir da den 20. juni – for trening i juli.

LFI Trening har siden 12. mars 2020 vært stengt i over 8 måneder. Det har vært en meget krevende periode, og det vil fortsatt være krevende i tiden som kommer. LFI har mistet ca. 20% av medlemmene, men takket være dere som har vært med oss gjennom denne pandemien har LFI Trening klart seg. På vegne av alle oss på LFI Helse & Trening vil jeg takke hver og en av dere!

Mange er allerede vaksinert, og vi håper og tror at vi nå – endelig – kan forvente at vi kan holde åpent uten å måtte stenge igjen. Det har vært svært lite smittespredning på treningssentre, og sett i et folkehelseperspektiv er det viktig å holde treningssentrene åpne. Trening er viktig både for psykisk og fysisk helse.

Vi ser fram til å få dere tilbake på trening, og minner om at alle må følge smittevernreglene med bl.a. håndhygiene og avstand. Vi håper de som har sluttet under pandemien også kommer tilbake, og at nye medlemmer kommer til. Motiver gjerne en venn eller arbeidskollega til å bli med på trening!

Velkommen tilbake!

Thomas Sewell

Daglig leder LFI Helse & Trening