Hvorfor velge trening med PT?

Ute etter å få bedre fysisk og mental helse, men sliter med motivasjon? Eller er du usikker på det grunnleggende for å komme i gang med styrke- eller kondisjonstrening?

Kanskje har du skadet deg eller trenger ekstra veiledning for å ta treningen til et nytt nivå?

Kan være en god investering for alle

Økter med en personlig trener være en fantastisk ivestering for alle i alle aldre. Både for nybegynnere og de med lang treningserfaring.

Det er mange fordeler ved å trene med en personlig trener:

  1. Tilpassede treningsøkter: En PT vil lage en treningsplan med øvelser og aktiviteter som er skreddersydd dine behov og mål. På den måten oppnår du raskere resultater.
  2. Riktig teknikk: En personlig trener vil lære deg masse om teknikk og trening. Det vil redusere risiko for skade og sikre at du får maks ut av treningsøktene dine.
  3. Økt motivasjon: Det er lett å miste motivasjonen når du trener på egenhånd. En PT vil følge deg opp, og gi deg det ekstra du trenger for å komme deg på trening regelmessig.
  4. Variasjon: Økter med personlig trener og tilpasset treningsprogram vil holde treningsøktene dine varierte, effektive og morsommere.
  5. Hjelp med rehabilitering: Har du skader eller plager vil en personlig trener kunne hjelpe deg med opptrening etter skader.
  6. Mental helse: Regelmessig trening kan gi bedre humør, redusere stress og negative føleser. En personlig trener kan hjelpe deg med å gjøre trening til en fast del av livet ditt.
  7. Sunne vaner: Trening med PT handler ikke bare om å nå dine fysiske mål, men også om å utvikle sunne vaner og en positiv tankegang.

Kort oppsummert

Trener du med en personlig trener vil du få verdifull veiledning og motivasjon du kan ta med deg videre for å bli mer selvstendig. Det gjelder både nybegynnere og de som har god erfaring med trening.

Lyst til å prøve trening med en PT? Book PT-økter hos LFI her.