Kjære LFI medlem

Etter tre år preget av pandemi går vi inn i 2023 med håp om et år hvor vi kan leve normalt, være friske og aktive. Det har vært krevende å komme gjennom pandemien, og nå er det høye kostnader som bekymrer mange. For LFI gjør spesielt de ekstreme strømkostnadene at vi, for å kunne opprettholde og videreutvikle vårt tilbud, ser oss nødt til å øke prisen per måned med 30 kroner. Dette vil skje med virkning fra og med betaling for februar. For alle som har bindingstid vil endringen gjelde fra etter endt bindingstid.

Det har vært en fin og spennende høst, hvor LFI Helse + Trening har vært gjennom en stor omprofilering. Våre kjerne verdier – omsorg, inspirasjon og kunnskap – har vi ønsket at skal komme frem i det visuelle uttrykket. Vi fått mange hyggelige tilbakemeldinger, noe vi setter stor pris på.

Vi er stolte over å ha skapt en klinikk og et treningssenter hvor så mange får behandling og trener. Vi gleder oss hver dag til å komme på jobb for å gjøre en forskjell, og for å møte alle dere fantastiske medlemmer. Uten dere hadde ikke LFI Helse + Trening vært her. Vi er også stolte over å ha fått en fersk verdensmester i functional fitness, Fysioterapeut og Personlig Trener Henrik, på klinikken vår.

Vi vil takke alle for at dere gjør LFI Helse + Trening til det stedet det er i dag, og ønske dere et riktig Godt Nytt År!

På vegne av alle ansatte på LFI Helse + Trening

Thomas Sewell
Daglig leder LFI Helse & Trening