Kjære medlemmer på LFI Helse + Trening

I anledning det nye året ønsker jeg, Thomas Sewell, og alle ansatte her hos LFI, å sende dere våre varmeste nyttårshilsener. Vi håper at dere har hatt en fantastisk julefeiring og er klare for å starte det kommende året med friskt mot og nye mål.

2023 har vært et godt år hvor vi har har sluppet pandemi og restriksjoner.

Vi ønsker å presentere vår nye medarbeider, Hege Grøndahl. Hun vil fokusere spesielt på svimmelhet og har en avtale med Helfo som vil sikre best mulig støtte til de som opplever denne utfordringen. Mer informasjon om hennes spesialområde finner du på vår hjemmeside.

Vi har lyttet til deres tilbakemeldinger og gjort vår hjemmeside mer oversiktlig og brukervennlig. Her finner du nå blant annet informasjon om Diagnostisk ultralyd og Driftstilskudd og håndtering av ventelister. Vi håper du setter pris på endringene, og vi skal jobbe videre for å gjøre din LFI-opplevelse enda bedre.

Din helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet. Derfor har vi intensivert rengjøringsprosedyrene. Vi håper disse tiltakene gir dere ekstra trygghet når dere besøker LFI. For å opprettholde kvaliteten på våre tjenester og dekke økte kostnader, vil det fra 1. februar være en økning på 20 kroner per måned for alle medlemskap.

Vi ser fram til å dele mange flere trenings- og helseopplevelser med dere i det kommende året. Sammen skal vi gjøre 2024 til et år fylt med suksess, glede og velvære.

Takk for at dere er en del av LFI Helse + Trening. Godt nyttår!

På vegne av alle ansatte på LFI Helse + Trening

Thomas Sewell
Daglig leder LFI Helse & Trening